Toegankelijk genieten

Eten en drinken bij Foodies Restaurant & Bar is genieten van eerlijke gerechten en verrassende drankjes in een aangename omgeving. Ook als je weinig tijd hebt, is het fijn even een rustmoment in de dag te pakken en te genieten van een verantwoorde maaltijd.

ons verhaal

Welkom bij Foodies Restaurant & Bar

Noem ons een lunchroom, restaurant of bar. Het is vooral een perfecte ontmoetingsplek in Enschede. ’s Ochtends loop je gezellig bij ons binnen voor een heerlijk kopje koffie, s’ middags voor een lekker belegd broodje of een salade en tegen borreltijd een biertje, cocktail of glas wijn of non-alcoholisch natuurlijk. Toch een beetje trek? We serveren verschillende borrelplankjes en als je wat meer trek hebt, bieden we een aantal heerlijke gerechten.

De cocktails, drankjes en gerechten bij Foodies Restaurant & Bar zijn gebaseerd op recepten die smaken over de gehele wereld vertegenwoordigen en voor een toegankelijke prijs worden aangeboden.  Dit maakt een regelmatig bezoek aan het restaurant of de thuisbezorging mogelijk.

Niet voor niets kan Foodies Restaurant & Bar getypeerd worden als het Casual Dining concept. Even geen tijd of ben je onderweg? Dan stap je bij ons binnen om binnen een paar minuten weer buiten te staan; met maaltijd dan wel te verstaan.  Je kunt bij ons kiezen voor zowel gerechten met vlees, vis, vegetarisch als vegan.

Ontdek ons menu

Het menu bestaat uit verschillende gerechten die smaken over de gehele wereld vertegenwoordigen en voor een toegankelijke prijs worden aangeboden. Onze recepten bestaan vrijwel allemaal uit een groot aandeel groenten en voor ieder recept is inzichtelijk welke allergenen er in verwerkt zijn.

Enkele gerechten als voorbeeld

Curry

Kip Cashew
Kip met bok choy, lente ui, gember, sojasaus en basmatirijst
12,00

Tajine

Tajine
Kip naar Marokkaans recept met wortel, kikkererwt, mint, zoete aardappel en Couscous gepresenteerd in een Tajin
12,00

Vis

Zalm
Gegrilde Zalm, groentegarnituur en geserveerd met roseval aardappeltjes of frites
15,50

Pasta

Lasagna (vegetarisch)
Lasagnebladen met daartussen ui, wortel, tomaat, spinazie en mozzarella
10,00

Grill

Tournedos
Gegrilde Tournedos 150 gram met met groenten en saus naar keuze. De tournedos wordt geserveerd met roseval aardappeltjes of frites
17,50

Poke Bowl Vegan

Gemarineerde Tofu, edamame, mango, avocado, gemarineerde groenten, waakte, wasabi en sushi rijst
12,00

Openingstijden

Ma – Di: Gesloten

Wo: vanaf 12.00h

Do-Zo: 12.00-00.00

Keuken Sluit: 22.00

Reservering

053-2045510

Info@foodiesrestaurantbar.nl

website in het menu bovenaan

Locatie

Stationsplein 1

7511JD Enschede